Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /usr/home/lsw_data_02_dro/flevoplant/www.flevoplant.nl/www/wp-includes/functions.php on line 4187
Over Flevoplant

Wij leveren kwaliteit sinds 1958

In 1958 waren het Janus en Moeke Goossens die het bedrijf startte. Het begon als een gemengd bedrijf, waar de aardbeienproductie al aanwezig was. In 1980 kwam Jos Goossens, momenteel eigenaar van Flevoplant, in beeld bij het bedrijf. In dat jaar werden de eerste stappen in de richting van aardbeiplanten vermeerdering gezet. Het bedrijf is zich sindsdien gaan specialiseren tot het vermeerderen van aardbeiplanten. Binnen no-time werd Flevoplant een speler van wereldformaat. In 1997 werd de vestiging in het Poolse Radachow geopend. In Polen staat een volledig vermeerderingsbedrijf, waar kwalitatief hoogwaardige aardbeiplanten worden geproduceerd.

Veredeling

In 1999 werd de veredelingstak opgezet. Ons doel daarvan was om smaakaardbeien te maken die het seizoen weten te verlengen. Dit is in 2015 een op zichzelf staand bedrijf geworden, onder de naam Flevo Berry (www.flevoberry.nl). Flevoplant is een trotse partner van Flevo Berry. Wij kunnen hierdoor het volledige concept van Flevo Berry rassen leveren.

De kwaliteit en continuïteit richting de toekomst is gewaarborgd. Niels Goossens, derde generatie van de familie Goossens, staat klaar om het bedrijf voort te zetten. Flevoplant gaat nog meer inspelen op de huidige markt en wil de klanten nog beter naar wens het juiste planttype leveren.

Specialist

Flevoplant is een specialist. De kennis over het vermeerderen van aardbeiplanten is gigantisch. Wij werken milieubewust. We passen biologische en organische middelen toe in de teelt van de aardbeiplant. Er is een breed rassenpakket: van heel erg vroeg naar heel laat.