Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /usr/home/lsw_data_02_dro/flevoplant/www.flevoplant.nl/www/wp-includes/functions.php on line 4152
Flair - Flevoplant BV

Flair

Lekker vroeg het seizoen starten
  • Uitzonderlijk vroeg
  • Zéér goede smaak
  • Fris gekleurde vruchten
  • Ziekteresistent
  • Uitstekend geschikt voor tunnelteelt

Extreem vroeg, glanzende fris rode vruchten en een zeer goede smaak. Dat zijn kenmerken van het aardbeiras Flair. Dankzij zijn extreme vroegheid is de opbrengst gemiddeld. Een geweldige smaak en het mooie uiterlijk van de vruchten: er is geen betere aardbei om het aardbeienseizoen mee te starten. Door zijn snelle ontwikkeling geeft Flair een vroege geconcentreerde oogstpiek. Ook onder koude omstandigheden zal Flair zich snel ontwikkelen.

Hogere opbrengst

Een intensiever geteelde Flair, met frequente watergift, geeft een hogere opbrengst. Flair is zeer geschikt voor tunnelteelt in volle grond en substraat, maar ook geschikt voor dubbele afdekking. Het ras is geschikt voor directe verkoop, maar kan ook heel goed worden afgezet in de kortere handelskanalen.